De integratie van NWOW binnen Securex

11-07-2021

Dat thuiswerken absoluut niet gelijkstaat aan rusten of het welzijn van personeelszaken op de lange baan schuiven, dat heeft deze grote organisatie ook nu weer bewezen. Terwijl allerlei praktische zaken geregeld moesten worden: opleidingen die online moesten worden gegeven en de dienstverlening die plots volledig gedigitaliseerd werd , was een multidisciplinair team druk in de weer met het uitwerken van de ' New Way of Working' visie binnen de Securex muren. Of misschien moeten we zeggen 'buiten de Securex muren'? Waarom? Dat kan je hier natuurlijk verder lezen!

Als pionier heeft Securex de beslissing genomen om, vanaf september, de NWOW meer toe te passen binnen de organisatie. Op kantoor uit zich dat in de flexibele werkplekken, en achter de schermen zal het personeel afwisselend thuis of op kantoor werken. Na de vele voorbereidingen is Securex volledig klaar om dit nieuwe tijdperk met volle vaart te betreden. Een initiatief dat enkel maar toegejuicht kan worden, als je berekent welke voordelen dit met zich mee zal brengen; optimalisatie van de reistijden, besparingen op bedrijfswagens en laat ons vooral niet vergeten: het comfort van de medewerkers!

Vanaf september gaan de Securex-medewerkers hybride werken, afwisselend thuis en op kantoor, een belangrijke stap binnen het integratieproces van de NWOW onder de vele medewerkers van dit groot en innovatief Europese bedrijf!

De rol van Clo-NaRt binnen dit proces?

In samenspraak met Securex hebben wij een aantal van onze producten geselecteerd en in een gepersonaliseerde webshop geïntegreerd. Door middel van een unieke kortingscode en de tussenkomst van Securex, kan het personeel op deze manier genieten van speciale kortingen bij de aankoop van thuiswerk materiaal. Dit alles om ervoor te zorgen dat de medewerkers zowel op kantoor als thuis onder optimale omstandigheden kunnen blijven werken.